iitimo

Onnettomuuksia tarjolla edullisesti!

Hyvä Suomen Hyvinvointivaltion kansalainen.

Uudistamme johtoamme ja tuotantolinjojamme ja myymme kaikki varastossa olevat tuotteet alennetuin hinnoin. Tarjolla on tavaraa laidasta laitaan, pienistä onnettomuuksista suuriin henkilökohtaisiin tragedioihin. Saat kaikki tuotteemme kierrätysmateriaaleista valmistetuissa Toivo™-pakkauksissa nettimyymälästämme.

Voit osallistua brändin kehittelyyn ja suunnitella pakkauksen ulkonäön interaktiivisen kauppapaikkamme työkalujen avulla. Suunnittelu on maksuton ja tilaamasi tuotteet maksat helposti mistä tahansa yksityispankista nostamallasi luotolla. Kun olet riittävästi velkaantunut, varmistamme koronnostolla tai ostovoimaasi heikentämällä joutumisesi pysyviin vaikeuksiin.

Käteistä rahaa emme hyväksy brutaalina jäänteenä ajoilta, jolloin se toimi vaihdannan välineenä rahvaan väestön keskuudessa, tuottaen tarpeetonta mielihyvää ja mahdollistaen verottajan oikeutetusti rankaisevan käden välttämisen. Riittävällä korko- ja verokertymällä voimme varmistaa laadukkaat ja tutkitusti turvalliset onnettomuuspalvelut myös tuleville sukupolville.

 

Onnettomuuksien ammattilaisina haluamme varjella Sinua itsellesi tai lähimmäisillesi aiheuttamiltasi pikkuharmeilta ja voimmekin ylpeinä tarjota tarkoin valvotuissa oloissa suunniteltuja ratkaisuja pienistä turmista huolellisesti suunniteltuihin katastrofeihin saakka. Vaadimme alihankintaverkostoltamme laatusertifiointia ja niiden toimintaa valvovat mm. THL, Evira, ja Valvira.

Itella ja Posti toimittavat onnettomuuspakettisi suoraan kotiovelle Trafin valvonnassa olevan logistiikkakeskuksemme kautta. Toimitusaika vaihtelee tilaamastasi kokonaisuudesta riippuen muutamasta päivästä useisiin vuosiin. Täydelliseen katastrofiin vaaditaan vuosien suunnittelu ja käytämme niissä apuna kansainvälisiä ja maineikkaita konsultti- ja lakiasiaintoimistoja. Sinun ei tarvitse olla huolissasi kustannuksista, koska ne katetaan pääosin pienituloisten verotusta ja työehtoja kiristämällä. Pääomatulojen verotusta kevennetään samalla, jotta saamme onnettomuuksista maksettavilla osingoilla palkituksi taitavan ja vastuullisen yritysjohtomme.

 

Lokakuussa tarjoamme jopa 50 % alennuksin:

  • Lomautuspaketti

Sisältää 2 viikon – 2 kuukauden mittaisen lomautuspaketin, jonka aikana huolehdimme toimeentulosi menettämisestä. Tulet aivan hyvin toimeen 10 kuukauden tuloilla ja sinulle jää samalla aikaa auttaa vähäosaisempia talkootyöllä. Suosittelemme erityisesti henkilöille, joilla ei ole vielä kokemuksia isommista onnettomuuksista tai epäilevät kykyjään selvitä niistä.

  • Työttömyyspaketti

Kuukauden erikoistarjouksena tarjoamme sinulle erinomaista vaihtoehtoa: Lyhytaikaistyöttömyyspakettia, josta siirryt kätevästi pätkätöihin. Näistä saatavilla korvauksilla et kykene mitenkään selviytymään elinkustannuksistasi, joten voit saada yllätyslahjaksi maksuttoman Onnettomuus-Ekstramme. Voimme tarjota yllätyspalvelua sosiaaliviranomaisista ulosottoon saakka ja kaikkea kivaa maksuhäiriömerkinnästä täydelliseen luottotietojen menettämiseen.

 

Pitkäaikaistyöttömyyspakettimme ehkäisee tehokkaasti syrjäytymistä pakkotyön muodossa, emmekä suosittele sitä henkilöille, joilla ei ole aiempaa kokemusta vakavista onnettomuuksista. Pakkotyön vaihtoehdoksi voit ottaa hoivattavaksi vanhainkodista liikuntakyvyttömän vanhuksen tai monivammaisen vaikean onnettomuuden uhrin, jonka hoitamisesta saatava korvaus ei varmasti riitä kummallekaan kunnollisen ravinnon hankkimiseen. Vältät samalla myös lomien ja eläkkeiden kertymisen, eli voit varmistaa henkilökohtaisen katastrofin, josta pääset eroon vasta kunnan kustantamassa joukkohaudassa. Olet uhrautuja, jonka varassa lepää hyvinvointiyhteiskuntamme suuri tulevaisuus.

 

  • Eläkepaketti

Tarjoamme eläkeindeksien leikkaamista ja eläkeiän nostoa, jotta ehtisit nauttia mahdollisimman monista onnettomuuksista eläkeiän kynnyksellä. Ihminen on onnellisimmillaan, kun tietää kuolevansa ennen eläkeikää ja voi jättää maksamansa eläketurvan muiden perinnöksi.

 

  • Huostaanottopaketti

Erityisesti lapsiperheiden suosima ja kehittynyt sovellus kahden sukupolven saattamisesta syvään ahdinkoon kertaheitolla. Mahdollistaa vanhempien esteettömän vaeltamisen työttömyyden, silpputöiden ja alkoholismin muodostamassa kierteessä, jossa on mahdollisuus nauttia hyvinkin traagisista onnettomuuksista.

 

Lapset voidaan laitoshoidon tai sijaisperheiden avulla saattaa turvalliseen onnettomuuskierteeseen heti pienestä pitäen, jolloin sopeutuminen aikuisiän suuronnettomuuksiin ja valmiudet niiden aiheuttamiseen kasvavat luonnostaan.

 

  • Konkurssipaketti

Yrittäjähenkisille suunnattu henkilökohtainen katastrofi, jota edeltää tukku ennalta arvaamattomia ja tarvittaessa viranomaistoimin edistettäviä vaikeuksia sekä pysyvää stressitilaa. Vasta konkurssin kokeneena sinusta voi kehittyä hylkiö, joka vastaa niin itsensä kuin viranomaisten aiheuttamista onnettomuuksista koko omaisuudellaan. Mikäli et tunne oloasi vielä riittävän huonoksi konkurssiin, voimme velkajärjestelyn avulla pitkittää onnettomuuksiesi sarjaa.

 

 

Onnettomuuksien välttäminen tulee yhteiskunnalle kalliiksi, joten toivomme ja suorastaan edellytämme, että osallistut mahdollisimman aktiivisesti onnettomuuksien aiheuttamiseen itsellesi ja varsinkin lähimmäisillesi. Näin voimme varmistaa kestävän veropohjan ja jatkuvan talouskasvun, jotka ovat edellytyksiä elinympäristömme lopulliselle turmelemiselle ja ihmiskunnalle otollisen jättikatastrofin syntymiselle.

Tartu tilaisuuteesi ja hanki mieleinen onnettomuus heti tänään! Kymmenelle nopeimmalle nyt asunnon pakkolunastus ja häätö nopeutetulla oikeudenkäyntimenettelyllä! Voit itse vaikeuttaa tilannettasi lisää syyllistymällä viranomaisten väkivaltaiseen vastustamiseen.

Ympäri vuorokauden päivystävästä palvelunumerostamme 020 112 911 jätetään vastaamatta kaikkina vuorokauden aikoina. Jonotus on maksullinen (4,95 €/min + mpm) ja matkapuhelinoperaattorisi ohjaa maksut suoraan Cayman-saarilla sijaitsevalle tilillemme.

 

Terveisin

Suomen Hyvinvointivaltio Oy

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

24Suosittele

24 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Olipa kertakaikkisen tyhjentävä tarjous. Piti oikein kahteen kertaan lukea :)

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Valtio ei halua sinun missaavan yhtään tarjousta, joten passin mitätöimisellä voisi sopivasti horjuttaa itseluottamuksesi rippeitä;)

Käyttäjän karirosenlof kuva
Kari Rosenlöf

Niin että tuhkatkin pesästä...

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Ei nuo tarjoukset niin edullisia ole, Venäjältä saa kuullema tilattua vielä edullisempia paketteja, esim. faktaa tosi halvalla. Venäläisillä on esim. "Put-it-in" tuotteelle jo myyntikonttorikin Suomessa ja kauppa käy hyvin.

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

En tunne Venäjää tarpeeksi hyvin, joten en voi ottaa kantaa sen tarjoamiin paketteihin.

Olen kyllä vertaillut eri maiden sähköistä lehtitarjontaa varsin pitkään ja venäläisen journalismin voi todeta olevan monilta osin kriittisempää, niin omaansa kuin länsimaiden toimintaa koskien, kuin monet läntiset mediat. Suomalaisten "fakta" on aivan sieltä halvimmasta päästä. Brittimedia on ehkä keskimäärin laadukkaampaa kuin muut, joita seuraan. Jenkeistä löytyy myös hyviä saitteja, mutta enimmäkseen valtamedioiden varjosta.

En ole koskaan leikkinyt Barbiella, eikä Putin herätä sen enempää ihastusta, joten en kuulune myyntikonttorin kohderyhmään. Ainakaan tarjouksia ei ole tullut.

Pidän silti tärkeänä hyviä naapuruussuhteita kaikkiin ilmansuuntiin. Venäjä on pitkän maarajan ja energiavarojensa vuoksi, sekä myös kokonsa puolesta tärkein etenkin siinä mielessä, että itsenäisen Suomen intressit pysyvät turvattuina.

Käyttäjän TaunoVornanen kuva
Tauno Vornanen

Taas vaalikarjaa karsinoidaan. Ruohonjuuritasoiset mätäspäät lajitellaan aitauksiin porkkanoilla houkutellen,missä ne taas saavat piiskaa. Ei auta,vielä pitää saada keskiluokka polvilleen,ennenkuin (ehkä) herätään. " Kuninkaalla" on vielä vaatteet,vieläpä viimeisen päälle,kun pukijoita riittää. Niinpä sitä karvasta vieraan leipää vielä syödään.
"Tyhmyydestä sakotetaan".

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Pettua päästään piakkoin leipään sotkemaan, jos ei ryhtiä ala löytyä.

Käyttäjän jariojala kuva
Jari Ojala

Näihin onnettomuuksiin on syytä tarttua tarmolla, sillä minusta tuntuu, että Kreikan Hyvinvointivaltio Oy (tai joku muu) saattaa saada kansalaisensa polvilleen vielä nopeammin. Emme missään tapauksessa saa menettää kilpailukykyämme.

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Olisihan se uusi kansallisen häpeän aihe, ellemme kykenisi kyykyttämään omia kansalaisia nopeammin ja syvempään, mitä kreikkalaisilta vaadimme.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Pieni yksityiskohta ja sarkastinen poikkeus 'työttömyyspaketista':
Vietin kerran ns. lukuvuoden ulkomailla työskenneltyäni ensin 8 kk kotimaassa. Ja totta totisesti:
Vaikka 4 kk:n työ jäi tekemättä Suomessa, sen vaikutus verotukseen ja toisaalta alempi hintataso ulkomailla sai silmät avautumaan.
Kyse ei ollutkaan romahduksesta, kun huomioi nettotulot, uudet elämänkokemukset, parantuneen kielitaidon ja kulttuurisen sopeutumiskyvyn löytämisen jne. Sen sijaan eläkekertymän kautta tuli takkiin...

Kotimaassa pyrin vapaaehtoisesti mukaan ns. pakkotyö-/ lomautus-/ työttömyyspakettiin, mutten - kehveli soikoon - kelvannutkaan. Valtiotyönantaja ei halunnutkaan antaa tätä pakkotyöpakettia, vaikka melkein rukoilin sitä, koska minulla oli työttömyyspaketti. Silloin ei pääse pakkotyöhön.
http://www.google.fi/url?q=http://www.ts.fi/uutise...
:-)

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Pidän myös jatkuvasti avoinna mahdollisuutta lähteä hankkimaan hyvinvointia sieltä, missä siihen on vielä varaa. Politiikkaan en sotkeutunut itseni, vaan lasten ja ylipäätään suomalaisten etua ajatellen.

Otan toki lapset ja suvun mukaan, jos tämä maa muuttuu lopullisesti elinkelvottomaksi.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

Heh.

Tulipas mieleen alivaltiosihteerin "STT uutiset".

"Keskipohjanmaalta on löytynyt täysin velaton lapsiperhe, valtio onkin asettanut erityiskomitean perheen kuseen saattamiseksi."

Juha Hämäläinen

Suosittelen, vaikkakin ehdonalaisuudesta johtuen kirjalllisesti (Hämiö)

Toimituksen poiminnat