iitimo

Kaikki blogit puheenaiheesta Siirtolainen

Sääntöjenmukaista siirtolaisuutta koskeva neuvotteluprosessi YK:n puitteissa

 

Globaalia turvallista, järjestäytynyttä ja sääntöjenmukaista siirtolaisuutta koskeva neuvotteluprosessi YK:n puitteissa

Valtioneuvosto asettaa valtuuskunnan turvallista, järjestäytynyttä ja sääntöjenmukaista siirtolaisuutta koskevan globaalin kompaktin hyväksyvään hallitustenväliseen konferenssiin 10.-11.12.2018 Marrakeshissa, Marokossa ja oikeuttaa ulkoministeriön nimeämään valtuuskunnalle tarvittavat asiantuntijat ja avustajat.

Kokous

U/E/UTP-tunnus

E 43/2018 vp

Käsittelyvaihe ja jatkokäsittelyn aikataulu

Tilausajo-niminen kaupunki....

Tämän päivän lehdessä vuonna 1992 Moskovasta Suomeen muuttanut Nasima Razmyar kertoo hauskasti "miten me Rovaniemellä pitkään pysähdyttiin kunnioittamaan ohikiitäviä autoja, kun luultiin suksibokseja ruumisarkuiksi". Se kertomus toi mieleen oma kokemukseni 1960- ja 1970-luvun vaiheilta.

Hyökkäys Kölnin tuomiokirkkoon

Kyseinen katolinen tuomikirkko on vanha. Sen paikalle tehtiin ensimmäinen kirkko 400 – luvulla. Kuten monet muutkin kirkot se paloi, paikalle rakennetiin uusi. Sitä suunniteltiin, rakenneltiin ja korjailtiin vuosisatoja. Nykyisessä muodossaan se on ollut 1880 – luvulta lähtien. Toisen maailmansodan aikana sitä pommitettiin, mutta kirkko pysyi pystyssä. Se on Kölnin tunnetuin rakennus, maamerkki, Unescon listoilla ja yksi Saksan kuuluisimpia arkitehtuurisia saavutuksia.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä