iitimo

Kaikki blogit puheenaiheesta Sirpa Asko-Seljavaara

Taksit ja käsitteet hukassa

Vuosia sitten olin illalla tulossa kaupungilta kotiin taksilla. Kerroin taksikuskille osoitteen ja keskityin kuuntelemaan jotain podcastia sen kummemmin kiinnittämättä huomiota mihin oltiin menossa. Kun taksi pysähtyi huomasin päätyneeni Maunulan Männikkötien sijaan Meilahden Mäntytielle. Asiaa selvitettiin hetki ja jatkettiin matkaa oikeaan osoitteeseen. Kokemuksen jälkeen olen aina kertonut takseille osoitteen ohella kaupunginosan ja samanlaisia sekaannuksia ei ole sen koommin sattunut.

Kauneuskäsityksistä

Sirpa Asko-Seljavaara, kokoomukselainen, entinen kansanedustaja ja plastiikka-kirurgi, meni kommentoimaan tuoreen Euroviisu-voittajan, Conchita Wurstin ulkonäköä hieman negatiiviseen sävyyn. Hän pohti myös blogissaan missiemme menestystä maailmanlaajuisissa kauneuskilpailuissa. Pitäisi lähettää suomalaisen näköinen vaalea leidi Seljavaaran mukaan kisoihin.

Plastiikka-kirurgina Sirpalla on varmasti käsitys siitä, miltä ihmiset haluavat näyttää, mikä on hyväksyttyä ja mikä on ihailtua. Hän varmasti myös käsittää syyt näiden asetelmien takana. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä